Wij zetten ons in om u te ontzorgen!

Wij zijn een non-profitorganisatie en zetten ons belangeloos in om vermiste/gevonden huisdieren zo snel mogelijk te herenigen met hun baasjes.

Het idee is ontstaan doordat de gebieden bij de meeste websites te landelijk ingedeeld zijn, waardoor het voor u lastig is om uw huisdier te vinden. We proberen ons dan ook te beperken tot het gebied Voorne-Putten. Uiteraard zullen alle huisdieren die aangemeld worden buiten deze regio wel geplaatst worden, echter kunnen wij hier minder snel actie op ondernemen. Dit omdat de kracht juist in een compact lokaal netwerk zit.

Hoe ontzorgen wij?

Een snelle en toegankelijke website waar u uw huisdier eenvoudig op kunt plaatsen. Na plaatsing wordt er automatisch een flyer aangemaakt, deze hoeft u niet op de Facebookpagina, Twitter, Instagram te plaatsen, dit word voor u gedaan. Op de Facebookpagina kunt u de discussies volgen en in de gaten houden of uw huisdier door één van onze volgers gevonden of gezien is.

Doelstelling is om een groot netwerk op te bouwen binnen de regio Voorne-Putten zodat de kans dat dieren snel worden teruggevonden steeds groter wordt.

Verzorgingsgebied Voorne-Putten

Abbenbroek, Biert, Brielle, Europoort rt, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Maasvlakte rt, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Simonshaven, Spijkenisse, Tinte, Vierpolders, Zuidland, Zwartewaal.

Overzicht vermiste huisdieren

Huisdier als vermist opgeven

Direct gedeeld op Social Media

Automatisch gemaakte flyer

Steun ons.